Hoppa till innehåll
Om jobbet
Ahlstrom Aspa Bruk är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara kundlösningar. Vår mission är att utvidga fiberbaserade lösningars betydelse för en mer hållbar vardag. Vårt erbjudande omfattar filtermaterial, releasepapper, material för processer inom livsmedels- och dryckesindustrin, dekorpapper för laminatindustrin, baspapper för slippapper och tejp, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, medicinska fibermaterial och lösningar för diagnostik samt ett utbud specialpapper för såväl industriella processer samt konsumentprodukter. Vår omsättning är cirka EUR 2,7 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7 800.

Vad innebär arbetet:
Till massafabriken i Aspa Bruk AB söker vi en processtekniker.

Du kommer tillsammans med produktionsledare och skiftlag att få vara med och styra och trimma produktion och process mot hög produktions- och kostnadseffektivitet. Via våra styrsystem för processstyrning övervakar man med hög tillgänglighet och förhindra driftstörningar. I arbetet kommer det ingå ronderingar, provtagningar och journalföring.

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och ett högt säkerhetstänk med ansvarstagande.

Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilda individen och vi sätter hälsa och säkerhet först.

Vem är du:
Vi söker dig som har minst teknisk- eller processtekniks inriktning från gymnasiet. Det är viktigt att man är intresserad av process teknik.

Har du viljan och förmågan att utvecklas inom en världsledande massaprocess kommer du att trivas. Tillsammans med ett gott team där ni tillsammans arbetar för ett gott samarbete i process- och säkerhetstänk.

Vi arbetar skiftgång under dygnets alla timmar och vi består av fem olika skift.

Meriterande om du har erfarenhet från tidigare massa- och pappersindustri eller processindustri. Har du truckkort är detta också meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan och ansök gärna omgående då urval och rekrytering kommer ske löpande.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Olshammar
69693 Aspabruk

Arbetsgivaren
Ahlstrom Aspa Bruk AB
http://www.ahlstrom.com

Kontakt
Jonas Petterson-Hagel
Produktionschef
jonas.pettersson-hagel@ahlstrom.com
058381610

Anders Malmskär
Produktionsledare
anders.malmskar@ahlstrom.com
0705815683
Mer info
Kontaktperson
Jonas Petterson-Hagel
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom är världsledande inom fiberbaserade specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsumentförpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning är cirka EUR 3,1 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare