Hoppa till innehåll
Om jobbet
Till massafabriken i Aspa söker vi en dagtidsgående laborant som utför provtagningar och analyser på massor och vattenströmmar i och utanför fabriken. Arbetsuppgifterna ingår i ett rotationssystem med 8 stationer. I arbetsuppgifterna hanteras också kontroller och underhåll av all utrustning på fabrikens olika driftslaboratorier. Laboratoriet på Ahlstrom Aspa Bruk består av 8 laboranter och en laboratoriechef.

Vem söker vi:
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående med kunskap och intresse av laboratoriearbete. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Att kunna se samband, göra rimlighetsbedömningar och vara välstrukturerad är en förutsättning för arbetet. Att kunna prioritera samt arbeta metodiskt och säkert även i stressade situationer är viktigt, då det ibland förekommer arbetstoppar där många prov med kort svarstid kommer samtidigt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
  • Gymnasieutbildning med naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande
  • Kunskaper i kemi och/eller laborativt arbete
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • B-körkort
Meriterande är om du:
  • Har någon påbyggnadsutbildning inom kemi
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan rekryterings tidens slut.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Olshammar
69693 Aspabruk
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Vår årliga nettoomsättning är cirka 2,7 miljarder euro och vi har cirka 7 800 anställda. Läs mer på www.ahlstrom.com

Fler från samma arbetsgivare