Extra arbete/studenter till produktion i Askersund

Extra arbete/studenter till produktion i Askersund

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att jobba extra hos våra kunder i Askersund. Du kommer att ingå i ett team där arbetstider och arbetsuppgifter kan variera.

Exempel på arbetsuppgifter är
  • Paketering
  • Lagerarbete
  • Arbete i produktion
  • Truckkörning
Tjänsten som extraarbetare hos oss är ett konsultarbete där du arbetar ute hos våra kunder i Askersund med omnejd. Tillsättningarna kommer att ske löpande med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning exempelvis studier.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i produktion eller inom logistik.

Vidare ser vi att du är driven, initiativtagande, positiv och flexibel så att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter under ett arbetspass.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • att du antingen bor i Askersund med omnejd alternativt har körkort och bil så att du har möjlighet att ta dig till arbetet. Kollektiv trafik är tyvärr inte möjlig pga varierande arbetstider.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Adecco. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till våra kunder i Askersund.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. För denna tjänst behöver du även ange vilken annan typ av huvudsaklig sysselsättning du har och i vilken omfattning. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se alternativt therese.cransenhed@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.