Zinkgruvan Mining AB söker ekonomiassistent

Zinkgruvan Mining AB söker ekonomiassistent

Är du en driven ekonomiassistent ute efter ett spännande uppdrag? Till internationella Zinkgruvan Mining AB söker vi nu en ekonomiassistent för ett uppdrag med start omgående. Uppdraget förväntas pågå under ett halvår, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Zinkgruvan Mining AB kommer du tillhöra en ekonomiavdelning på totalt nio anställda där du tillsammans med en kollega kommer att arbeta med leverantörsreskontran.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Registrering av inkommande fakturor mot inköpsorder
  • Kontering och registrering av inkommande fakturor utan inköpsorder
  • Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa
  • Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa
  • Hantering av underlag från tullverket
  • Avstämningar av reskontra, GR/IR samt ett antal tillhörande konton vid bokslut
  • Arkivering
Vem är du?

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi det som nödvändigt att du besitter minst 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med leverantörsreskontra.
För att lyckas i rollen tror vi att du som person bör vara nyfiken med ett positivt och drivet arbetssätt. Erfarenhet från att ha arbetat i SAP är meriterande. Vidare ser vi det även som nödvändigt att du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Zinkgruvan Mining AB

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på fyra kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.

Zinkgruvan Mining AB är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass.
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.