Ingenjör inom underhåll till Zinkgruvan Mining

Ingenjör inom underhåll till Zinkgruvan Mining

För rekrytering till Zinkgruvans anrikningsverk söker vi en utvecklingsorienterad ingenjör inom underhåll / reliability engineer.

Vill du vara med att driva och fortsätta utveckla Zinkgruvan Minings underhållsverksamhet ovan jord?

Nu har vi en nyinrättad och utvecklande roll som reliability engineer / underhållsingenjör till Zinkgruvans anrikningsverk. I rollen är du med och driver arbetet inom förebyggande underhåll och får vara med att säkerställa att anrikningsverket får ut ett maximalt utbyte vad gäller både produktivitet och kvalitet. På Zinkgruvan får du arbeta i en investeringsstarkt och lönsamt företag med en platt organisation. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets anrikningsverk.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en historisk och framgångsrik gruvverksamhet och vara en del av en global gruvorganisation som prioriterar teknologi och innovation, samtidigt som du fortsätter att utveckla din kompetens inom tillförlitlighetsteknik. Du arbetar tätt tillsammans med anrikningsverkets medarbetare och rapporterar direkt till verksamhetens underhållschef.

Rollen innebär också
  • Kartläggning av anrikningsverkets anläggning.
  • Skapa underhållsplaner.
  • Utveckla och stödja verksamhetens underhållsverksamhet.
  • Analysera data avseende produktionsförluster, driftstopp och underhållskostnader för att identifiera flaskhalsar och förbättringsmöjligheter för att kunna optimera anläggningen.
  • Identifiera och hantera risker.
  • Genomföra tillförlitlighetsstudier och använda bästa praxis-verktyg och -metoder för hög tillförlitlighet.
  • Driva ett förutsägbart och proaktivt underhåll genom kontinuerlig övervakning av anläggningens tillstånd.
VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt ett antal års erfarenhet av att arbeta i en verksamhet inom modernt underhåll. Du har erfarenhet av att använda verktyg och metoder för ett förutsägbart och förebyggande underhåll. Sannolikt har du tidigare erfarenheter av att leda grundorsaksanalyser, en förståelse hur man tillämpar funktionssäkerhetsinriktat underhåll samt optimering av underhållsplaner. Vidare har du god IT-vana och är en van användare i något underhållssystem. Då företaget verkar i en internationell koncern talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är analytisk och genomtänkt samt agerar på eget initiativ. Vidare är du systematisk, fokuserar du på resultatet, ser potentiella risker och följer upp.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Askersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech