Besiktningsingenjör till Zinkgruvan Mining

Besiktningsingenjör till Zinkgruvan Mining

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi på TNG en besiktningsingenjör.

Vill du arbeta i en platt organisation i ett framgångsrikt och lönsamt företag? Vill du ha ett fritt, självständigt och ansvarsfullt jobb? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker nu en besiktningsingenjör som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen leder och utvecklar du företagets arbete med egenkontroll och besiktningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets gruvplaneringsavdelning.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som besiktningsingenjör/tekniker har du ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. Arbetet genomförs i samarbete med gruvans driftorganisation. Arbetet omfattar egenkontroll och besiktningar av gruvans utrustningar och anläggningar i gruvan under jord samt i anrikningsverket och verkstäderna.

Du rapporterar till företagets HMS-chef.

Rollen innebär också
  • Samordnar och planerar utförandet av företagets alla lagstadgade egenkontroller och besiktningar inklusive 3-partsbesiktningar.
  • Bistår med specialistkompetens och stödjande underlag inom frågor som berör egenkontroll och besiktningar.
  • Utbildning i användande av gaffeltruckar, lyftredskap med mera.
  • Medverkar vid CE-märkningar.
  • Bevakar att gällande lagar, förordningar och anvisningar inom området följs.
  • Upprätta/revidera/förankra rutiner och instruktioner.
VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och gärna med erfarenhet inom området. Du trivs med ett omväxlande och självständigt arbete.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, kommunikativ och har ett tekniskt intresse. Vidare är du duktig på att självständigt planera och följa upp ditt arbete.

Du har god IT-vana samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Askersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.