Distributionselektriker– Vattenfall Services

Distributionselektriker– Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi förstärker nu vår verksamhet och söker nu distributionselektriker inom avdelningen service ledningar. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med stort tekniskt innehåll. Arbetsområdet sträcker sig övergripande från Askersund i norr till Ödeshög/Boxholm i söder och från östra delen av Vättern till Borensberg/Tjällmo i öster. Bor du i detta område eller närliggande och har elkraftbakgrund? Trivs du med ett omväxlande arbete och gillar att lösa tekniska problem? Då vill vi att du läser vidare.

Din roll som distributionselektriker
Du kommer arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och projektuppdrag inom spänningsintervallet 0,4 -36 kV. Arbetet innebär att du analyserar och löser olika tekniska problem ute i fält för att säkerställa en trygg elleverans

Dina kvalifikationer som distributionselektriker
  • Elteknisk utbildning med inriktning elkraft på gymnasienivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande
  • Erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör alternativt stationstekniker
  • God datorvana
Har du ESA, Arbete på väg samt Hjärt- och lungräddning så är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom att du behärskar svenska i tal och skrift.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Övrigt
Hemstationering kan diskuteras. Beredskap kan erbjudas i tjänsten. Resor med övernattning förekommer.

Frågor
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Lindqvist, 0730-71 95 48. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna, Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster påwww.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 20 apr 2019 (2 dagar kvar)