Bergsingenjör till Zinkgruvan Mining AB

Bergsingenjör till Zinkgruvan Mining AB

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi på TNG Tech en bergsingenjör

Vill du arbeta i en platt organisation i ett framgångsrikt och lönsamt företag? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en kommunikativ bergsingenjör. I rollen har du en bredd av arbetsuppgifter inom gruvplaneringen och du kommer även att ansvara för ett specialistområde.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets gruvplaneringsavdelning.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter innebär:
  • Planering och styrning av pallriggar
  • Genomföra vecko-, månads och årsrapportering av tonnage
  • Fungera som specialist inom ett utvalt område
  • Ansvara för utveckling och projekt inom ditt specialistområde
  • Skapa prognoser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som planeringsingenjör kommer du ha ett brett ansvarsområde och arbeta med flera olika avdelningar inom Zinkgruvan. Du kommer att ansvara för ett område där du ska fungera som specialist, exempelvis inom gruvproduktionsteknik såsom spräng och borrteknik.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom berg och anläggning och / eller ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du flexibel, kommunikativ och van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Askersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.