Industrielektriker sökes för direktrekrytering till kund.

Industrielektriker sökes för direktrekrytering till kund.

Är du elektriker med erfarenhet av att arbeta mot industrin eller produktion? Är du intresserad av tekniska lösningar och att få saker att fungera? Sök då tjänsten som industrielektriker hos vår kund.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för vår kunds räkning en Industrielektriker med full behörighet. Vår kund har sin verksamhet i Askersund/Hallsbergsområdet och vill nu utöka ett arbetslag med en industrielektriker.

Rollen går ut på att tillsammans med kollegor inom el och mek ansvara för verksamhetens maskinpark. Arbetet sker förebyggande med optimeringar av befitliga maskiner men även mer akut underhåll för att säkerställa produktion. Främst så sker arbetet mot fackomkrådet el, men arbeten mot tekniska och mekaniska aspekter kan komma att inträffa. Då rollen är riktad mot hela maskinparken kan större projekt som maskinflyttningar också förekomma.

Arbetet sker med skiftgång i ett arbetslag bestående av elektriker och mekaniker.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker är en positiv lagspelare som trivs med att arbeta med små och stora utmaningar inom el och mekanik. Du bör vara nyfiken inom ditt fackområde och drivas av att optimera och lösa det problem du ställs inför.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
  • Som lägst fullföljt gymnasieutbildning inom automationstek, elektronik eller motsvarande, dock med relevant arbetslivserfarenhet. Gärna med vidareutbildning vid yrkeshögskola.
  • Har B-körkort.
Meriterande för tjänsten är om du :
  • Arbetat med liknande arbetsuppgifter så som underhåll/servicetekniker mot industrin tidigare.
  • Har färdigheter inom automation, kanske mekar du på fritiden eller har haft tidigare arbetslivserfarenhet.
För denna tjänst tillämpar vi löpande urval och intervjuer, det innebär att tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista asnökningsdag. Sök därmed redan idag.

Sökord: Underhållstekniker Askersund, El och automation Örebro, Elektriker Örebro, Industrielektriker Askersund

Sökord: Underhållstekniker Askersund, El och automation Örebro, Elektriker Örebro, Industrielektriker Askersund
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com