Svetsare sökes till Removex AB i Åmmeberg

Svetsare sökes till Removex AB i Åmmeberg

Dina arbetsuppgifter
Vi söker svetsare med erfarenhet både av manuell- och robotsvetsning. Ser gärna att man även har erfarenhet av valsning och övrigt verkstadsarbete då arbetsuppgifterna kan vara skiftande men med fokus på svetsning. Arbetserfarenhet och god arbetsmoral är viktigare än utbildning. Se vår hemsida för att se produkterna som vi tillverkar: removex.se

Din profil
Vi vill att du är ansvarsfull, drivande och förstår vikten av att arbetet utförs med god kvalité. Arbetsuppgifter kan variera och det är därför viktigt att du är flexibel. Du behöver vara villig att lära dig nya uppgifter.

Meriterande kompetenser
  • Svetserfarenhet
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Valsningserfarenhet
  • Icke rökare

Ansökningsförfarande

Vi ser fram emot din ansökan/kontakt som du mailar till: info@removex.se eller så ringer du Andreas Salomonsson, Produktionschef: 070-322 73 80. Vi vill kortfattat veta lite om dig och din tidigare arbetserfarenhet.
Mer info
Kontaktperson Andreas Salomonsson
Telefon 070-322 73 80
Email Mejla Andreas Salomonsson
Område Askersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://removex.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Removex AB är ett företag som ligger utanför Askersund mitt emellan Örebro och Motala. Removex AB har funnits i mer än 30 år och vi tillverkar gruv- och tunnelventilation som säljs både i norden och som exporteras över hela världen. Utmärkande för våra produkter är dess höga kvalité.