Sommarjobbare till Hasopor i Hammar

Sommarjobbare till Hasopor i Hammar

Vi söker dig som vill sommarjobba som operatör inom skumglastillverkning. Som operatör hos oss övervakar och styr du processen vid tillverkningen av skumglas. Du arbetar också med underhåll som maskinbearbetning, svets och mekaniska reparationer samt renhållning.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är till största delen organiserat i skiftlag om två personer. Du kommer ha ett tätt samarbete med din skiftkollega. Vi söker dig som har förmågan att samarbeta med fokus på skiftets prestation. Hasopor bedriver en kontinuerlig tillverkningsprocess dygnet runt där man som operatör arbetar 5-skift.

Din profil

Vi vill att du är ansvarsfull, drivande, prestigelös och förstår vikten av att arbetet utförs med god kvalité. Arbetsuppgifter och produktionstakt kan variera, det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera förändringar i arbetstempo. Tidigare erfarenhet av industriarbete eller arbete som reparatör/mekaniker är meriterande.

Meriterande kompetenser
  • Truckkort
  • Skylift
  • Travers
  • Heta arbeten
  • Svetskunnighet
Ansökningsförfarande

Start sker i mitten på maj med upplärning. Skicka in din ansökan redan idag! Då urval sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Hedvig Högström, hedvig.hogstrom@skill.se

Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hasopor är ett ungt privatägt och innovativt företag som erbjuder ett modernt material med tydlig miljöprofil för användare som värderar effektiva byggprocesser. Anläggningen för utveckling och produktion av Hasopor Skumglas™ är strategiskt förlagd till Hammar i södra Närke. Kalenderåret 2019 omsatte företaget drygt 100 MSEK.

Läs mer på webbplatsen hasopor.se.