Busschaufför skoltrafik Askersund

Busschaufför skoltrafik Askersund

Hällestá Buss bedriver skolskjutstrafik i Askersunds kommun. I augusti behöver vi förstärka personalstyrkan inför skolstarten.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att köra skoleleverna till och från skolorna i Askersund. Arbetet är förlagt skoltid (måndag-fredag). Om du enbart vill arbeta förmiddagar kan vi även erbjuda en sådan tjänst. Det finns möjlighet att köra både mindre och större bussar.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker är van att arbeta med trafik och/eller människor. Du behöver inte nödvändigtvis arbeta som busschaufför idag men det är ett krav att du har körkort för buss. Vi kommer att ge dig relevant utbildning för tjänsten.

Utbildning och erfarenhet
  • Du behärskar svenska språket.
  • Du har D-Körkort.

Erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav.

Övrig information

Start: 15:e Augusti

Omfattning: Deltid

Lön: Enligt avtal

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila Per Johansson på per.johansson@hallestabuss.se. Bifoga CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna direkt.
Mer info
Kontaktperson Per Johansson
Telefon 0122795552
Email Mejla Per Johansson
Område Askersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hallestabuss.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget Hällestá Buss startades 1976 och bedriver skolskjutstrafik och beställningstrafik. Huvudkontoret finns i Hällestad utanför Finspång och vi har depåer i Östergötland, Västergötland, Närke och Värmland