Regional Service Manager

Regional Service Manager

Job description:

Sätter du kunden i fokus och brinner för att arbeta med ledar- och personalfrågor? Tycker du om utmaningar och har drivkraft att utveckla dig och ditt team? Vill du vara med och vidareutveckla vår service och eftermarknad? Om så är fallet, har vi en utvecklande roll för dig som Regional Servicechef i Zinkgruvan.

Du kommer att arbeta i ett team med duktiga och ambitiösa medarbetare som har högt ställda mål på goda kundrelationer och ett framgångsrikt servicearbete.

Uppdragsbeskrivning
Tjänsten innefattar huvudsakligen:
 • Planera, leda och utveckla den lokala personalstyrkan bestående av mekaniker, administratör/lageransvarig samt supervisor.
 • Säkerställa ett gott förebyggande säkerhet- och arbetsmiljöarbete.
 • Vara kundens första kontaktyta med ambitionen att överträffa kundens behov och förväntningar gällande service och återkoppling.
 • Rapportera till och hålla löpande kontakt med ledningen centralt.
 • Ekonomiskt ansvar för verksamheten med uppföljning av kostnader och intäkter.
 • Arbeta för ett väl fungerande samarbete med försäljningsorganisationen.
 • Beräkna och lämna offert på arbete i förekommande fall.
 • Utveckla serviceverkstaden för att tillföra än mer värde till Epiroc och kund.
 • Stödja marknadsföringen lokalt.
 • Bidra till att utveckla serviceutbudet till befintlig kund samt andra externa kunder.
 • Arbeta för att upprätthålla långvariga relationer.
 • Bibehålla och öka antalet långsiktiga serviceavtal genom att visa fördelarna med vår service.
 • Budgetansvar
Erfarenhet
Som servicechef behöver du god erfarenhet av ledarskap och insikt om vad som gör en serviceverksamhet framgångsrik. Meriterande är erfarenhet från liknande serviceverksamhet i branschen, alternativt kunskaper att driva och planera produktion inom industrin.

Kunskaper
 • Teknisk bakgrund/grundutbildning.
 • Utmärkt ledarförmåga.
 • Goda kunskaper i redovisning och rapportering.
 • Flytande svenska och kunskaper i engelska.
 • Körkort B
Lokalisering
Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Zinkgruvan.

Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenhet som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat. Eftersom vi arbetar för könsbalans uppmuntrar vi kvinnliga sökande till denna roll.

Ansökan
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!
När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna möjlighet, vänligen kontakta:
Ann Ekman, HR-chef, tel: 070-191 97 18
Per Gransell, National Servicechef, tel: 072-716 90 66

Övrigt
Tjänsten är dagtid och arbetet sker mestadels under jord på vår serviceverkstad.
Tillträde 2020-03-01, eller enl. ök.

Välkommen med din ansökan!

Profile description:

Personlighet
För att lyckas bra i denna roll bör du vara en positiv person med vilja att utveckla vår service och med förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Din drivkraft att leda och utveckla andra människor är av stor betydelse för hur väl du kommer att lyckas i din roll. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera både internt och externt. Du har även ett högt säkerhetstänk i vardagen.
Mer info
Område Askersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka vi är och vad vi erbjuder
Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad. Våra högsta poäng fick vi för den positiva arbetsmiljön, work-life balansen, attraktiva löner och intressanta arbetsuppgifter.
Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. I de 150 länder där du kan hitta oss uppmuntrar vi våra anställda att ta ägande av sin egen utveckling och karriär med stöd från sina ledare. På så sätt kan våra anställda växa i verksamheten, var de än befinner sig på sin karriär, från inträdesnivå till högre ledarskap. Vi strävar efter att ge alla anställda möjlighet att lyckas i en kultur speglad av innovation, mångfald och samarbete, i kombination med en vänlig och omtänksam atmosfär.

Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.