Instrumenttekniker

Instrumenttekniker

Till instrumentverkstaden i Aspa Bruks underhållsorganisation söker vi två instrumenttekniker. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete, i en grupp om sju medarbetare, där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik.

Dina arbetsuppgifter består av såväl underhåll som viss nyinstallation av instrumentutrustning samt felsökning och reparation av instrumentsystem. Då arbete bedrivs i processdatorsystem och andra styrsystem kräver tjänsten god datorkunskap. Det är meriterande om du har arbetat i Siemens och ABB system.

Ansök redan idag då urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före 2022-10-09.
Mer info
Kontaktperson Örjan Kjellqvist
Telefon 0583-81639
Område Askersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahlstrom-munksjo.com
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom-Munksjö är en global ledare att kombinera fibrer till hållbara och tekniskt avancerade specialmaterial. Vårt syfte är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara våra intressenters förstahandsval inom hållbara specialmaterial. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, vilka ligger till grund för våra fem divisioner: Filtration, Food & Consumer Packaging, Healthcare, Building Materials och Technical Materials. År 2021 uppgick vår omsättning till 3,1 miljarder euro och antalet medarbetare till cirka 8 000. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 185 medarbetare.