Platschef till Åsele

Platschef till Åsele

Är du intresserad av att vara med på resan att bli nummer 1 i Norden hos Sveriges ledande driftentreprenör? Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Vi söker nu en platschef med ansvar för driftområde Åsele som antar utmaningen att driva och utveckla verksamheten framåt de kommande åren. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan - utan oss stannar Sverige.

Tjänsten: Som platschef i Åsele är ditt ansvar att planera, driva och följa upp driftområde Åseles åtagande mot Trafikverket och övriga projekt som hanteras inom arbetsplatsens geografiska område med ansvar för bl a personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har daglig kontakt med dina medarbetare, kunder, leverantörer och underentreprenörer vilket ställer stora krav på samarbetsvilja och din kommunikativa förmåga. Du ska också aktivt arbeta med marknadsbevakning och kundvård. För oss är du som platschef en nyckelperson i verksamheten och ingår också i arbetschefens ledningsgrupp i Västerbotten.

Kvalifikationer: Som platschef i Svevia behövs en ledare som förstår vikten av stolta och engagerade medarbetare och dess påverkan på det finansiella resultatet. Vår utgångspunkt är att du har tidigare erfarenhet av ekonomi- och personalansvar. Teknisk utbildning på högskolenivå ser vi som meriterande och erfarenhet från byggbranschen är ett krav, gärna relaterad till drift- och underhållsverksamhet. Att du har körkort och goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet. Som person strävar du alltid efter att skapa goda relationer. Naturligtvis har du också alltid ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser och etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad!

Ansökan: För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Per Fahlman på tel 070-535 11 15 eller entreprenadchef Jonas Fredriksson på tel 070-386 88 08. Våra fackliga företrädare når du via vår växel, tel 08-404 10 00. Till denna tjänst behöver du inte göra en traditionell ansökan, vi har gjort det lite smidigare. Om du uppfyller våra krav så mailar du ditt namn och telefonnummer till vår HR-partner claes.teglund@svevia.se. Vi ringer sedan upp dig för en vidare kontakt. Självklart kan du även skicka in din ansökan via nedanstående länk.

Om du tycker ovanstående arbete låter spännande och du är rätt person för oss så erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete på en trivsam arbetsplats med goda anställningsvillkor. Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 25 juni 2018.
Mer info
Område Åsele
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!