Servicetekniker till Västerbotten

Servicetekniker till Västerbotten

Vi söker dig som vill jobba med skogsmaskinsservice med placering i Åsele.

Du kommer att i huvudsak arbeta operativt i fält med service, underhåll och reparationer på skogsmaskiner hos våra kunder. En välutrustad servicebuss står till ditt förfogande. Bostadsort kan med fördel vara på distans från Åsele.

Du kommer att aktivt få delta i att utveckla vår serviceverksamhet och vår lönsamhet i området. Dina idéer och insatser kommer att bli viktiga för vår framgång. Resdagar med övernattning kan förekomma. Du får all nödvändig utbildning av oss, därför är det viktigt att du är vetgirig och alltid strävar efter att lära dig mer.

Vi söker dig som har
  • fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning och erfarenhet, gärna med inriktning mot tunga maskiner eller liknande. Ex, så som servicemekaniker, maskinreparatör eller tekniker
  • goda kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik
  • en personlighet som i grunden är mycket serviceinriktad och som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter.
  • öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Framförallt är du trygg i dig själv och vet hur du ska bemöta människor.
  • några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller är kanske redo att ta nästa steg i karriären? Du är kanske en inbiten fantast av skogsmaskiner och dess teknik.
  • god datavana och är kommunikativ.
Då vi är ett serviceföretag kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Hos oss får du ett varierande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du behärskar engelska i både tal och skrift.
Körkort är ett krav

Låter detta som en spännande utmaning för dig?
Hos oss kommer du tas emot av ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, ha kul och utvecklas tillsammans. Du får utbildning av oss, både i uppstart och därefter kontinuerligt. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas. Vi utbildar kontinuerligt våra anställda.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta platsansvarig Per Andersson 070-399 12 91 per.andersson@ponsse.com

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-06
Mer info
Område Åsele
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 625 milj. kr och har idag 60 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.