Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Träarbetare Försäkringsskador

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Träarbetare till byggserviceverksamhet

Vi söker nu träarbetare till vår byggserviceverksamhet i Arvika. Vi är idag drygt 10 medarbetare på byggservice i Arvika och vi erbjuder nu möjligheten till att bli en del av en trivsam arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Är du en träarbetare med yrkesbevis som vill bli en del av vårt härliga gäng så är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten:

Vår Byggserviceverksamhet behöver utökas med en ny medarbetare och vi söker nu efter en träarbetare med inriktning försäkringsskador.

Träarbetare försäkringsskador

Att arbeta som träarbetare på försäkringsskador är ett variationsrikt arbete med uppgifter så som:

  • Besiktning av byggskada så som vatten, brand och svamp
  • Kalkylering samt redovisning av kostnader till försäkringsbolag och skadedrabbade
  • Reparation av skada
  • Bokning/planering av underentreprenörer
  • Fakturering
  • Att vara länken mellan försäkringsbolaget och den skadedrabbade.

Om dig

Du som söker har yrkesbevis inom trä samt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kommer dagligen arbetar mot kunder vilket ställer stora krav på att du är serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att arbeta med människor. Du har också en god planeringsförmåga och tar stort ansvar för ditt arbete. Din dagliga kontakt med kunder, underleverantörer och beställare gör att du ser det som självklarhet att bygga och underhålla goda relationer.

Att kunna samarbeta tillsammans med kollegor är en självklarhet för att kunna fungera i denna roll, därav ställer vi också höga krav på din samarbetsförmåga.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval med start v32 och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

HR-Koordinator Emil Arvidsson, emil.arvidsson@peab.se

Arbetschef, Karl Simonsson, karl.simonsson@peab.se

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.