Hoppa till innehåll
Ansök nu
Att rätt vara finns på rätt plats i rätt tid är en förutsättning för vår effektiva produktion och försäljning. Är du den vi söker för att säkerställa detta med teamet på logistikavdelningen? Vi söker nu en gruppchef logistik till Moelven Edanesågen AB. Vi har påbörjat resan mot en mer modern verksamhet och satsningen pågår för fullt. 

Kort om rollen
Som gruppchef är en av dina viktigaste uppgifter att ge medarbetarna bästa möjliga förutsättningar för att genomföra uppdraget samt att utvecklas. Du utvecklar medarbetare i riktning mot ökad delaktighet och självständighet utifrån ett aktivt medarbetarskap. Ditt ansvar blir att driva förbättringsarbete genom utveckling av process, kvalitet, teknik och arbetsmetoder. Din röst blir viktig i frågor rörande vår totala resursanvändning och målstyrningsarbete. Vidare arbetar du med planering av hyvelproduktion tillsammans med berörda kollegor, bokar och planerar transporter samt är kontaktpunkt mot kundcenter i leveransservicefrågor. Rollen innebär att du kommer att ha många kontaktytor, såväl internt som externt. 

Vem är du?

Vi tror att du är lösningsorienterad och finner tillfredsställelse i att lösa de utmaningar varje dag bjuder på. Du har troligtvis ett genuint ordningssinne samtidigt som du är serviceinriktad och initiativrik. Du tror på lagarbete och att varje medarbetares insats är viktig. Du motiveras av att hjälpa till i bolagets gemensamma strävan efter att erbjuda en så positiv kundupplevelse som möjligt. Vidare har du intresse för förbättringsarbete och tycker om att bidra till effektiviseringar av arbetssätt och processer. 

Vi tror du är högskoleingenjör i grunden och gärna med inriktning logistik alternativt mångårig erfarenhet av yrket kombinerat med utbildning. Du har troligtvis erfarenhet från liknande roll inom industrin med ledaransvar. Vi värderar skoglig utbildning samt erfarenhet från bygghandeln som meriterande. Vi utgår ifrån att du har b-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Hos oss får du
  • fokus på medarbetaren och vi värdesätter arbetsglädje, motivation och trivsel
  • delta i en spännande tillväxtresa
  • stora möjligheter att påverka företagets framtida utveckling
  • jobba med en hållbar produkt med mycket lovande framtidsutsikter

Har du ytterligare frågor är du väkommen att kontakta Elsa Pedersen, Chef planering och logistik, tlf 010-122 61 73.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Edanesågen AB som ingår i division Wood, har 110 anställda och en årsomsättning på ca 750 MSEK. Det är ett sågverk med hyvleri, där en stor andel av den sågade volymen levereras internt till hyvleriet och vidare till den norska marknaden. Företaget har egen direktförsäljning av sågade trävaror som till stor del exporteras. Företaget producerar även impregnerade och grundmålade trävaror, målade lister av MDF-board och brikettillverkning för hållbar energiproduktion. 

Mer information om Moelven.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare