Hoppa till innehåll
delabglava AB logotyp

Elektriker till Delabglava AB

Ansök nu

Om tjänsten
Som elektriker på Delabglava AB kommer du bland annat att arbeta med elinstallationer, driftsättning och felsökning av växelriktare, batterilagring samt elbilsladdare. Du kommer att arbeta hos kunder som är privata villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår också kommunikation med kunder, paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen samt planering av projekt tillsammans med projektledare. Du ingår i arbetslag om 3-4 elektriker där teamarbete är betydelsefullt. Innan du börjar genomgår du aktuella säkerhetsutbildningar. Arbetstiden är dagtid 7-16 och projekten genomförs främst runt om i Värmland. Vill du arbeta i en framtidsbransch och trivs med ett praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som elektriker hos Delabglava passa dig, sök redan idag!

I din roll som elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Elinstallationer
- Driftsättning
- Felsökning

Tjänsten som elektriker är en konsultrekrytering. Du kommer bli anställd direkt hos DelabGlava.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte till sista datumet med att söka!!

Om dig
Vi söker dig som vill vara en del av ett positivt arbetslag som tar stort eget ansvar för sina projekt. Du är kvalitetsmedveten, driven, serviceinriktad, nogrann och är trygg med självständigt arbete. Du trivs med att arbeta praktiskt utomhus och är bekväm med höjder. Du har ett högt säkerhetstänk och en förståelse för vikten av nöjda kunder. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Tillsammans med dina kollegor driver ni på ert arbete, tar egna initiativ och bidrar till ett positivt samarbete. Meriterande för tjänsten är datorvana och erfarenhet av styrsystem, men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Krav för tjänsten
- Elutbildning med några års erfarenhet inom industri, bostäder eller lantbruk
- B körkort

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företagen som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har fortfarande sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073-684 72 97, mattias.olsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektriker, solcellspaneler, Delabglava AB, Sun4Energy Group, framtidsbransch, montör, Arvika, klimat, grön energi.

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare