Hoppa till innehåll
Delabglava AB logotyp

Arbetsledande elektriker till Delabglava AB

Om Tjänsten
Som arbetsledare på Delabglava AB kommer du vara ansvarig för att planera och fördela arbetet för fyra elektriker i olika solcells- och elinstallationer som de genomför runt om i Värmland. Arbetet kan innehålla snabba omställningar i planeringen så det är viktigt att ha nära kontakt med VD, projektledare för montage, säljare och kunder för att säkerställa kvalité och leverans. Du kommer att arbeta på Delabglavas kontor i Glava och erbjuds en förmånsbil. Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som projektledare passa dig. Sök redan idag!

I din roll som arbetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Planera, leda och rapportera arbetet inom projekten
* Inköp inför elinstallationerna
* Rådgivning till elektrikerteamet och kunder
* Följa upp, revidera och kontinuerligt arbeta med tidsplan, kvalitet och kundkontakt

Tjänsten som arbetsledande elektriker är en heltidstjänst som ska ersätta en pensionsavgång. Du blir anställd direkt av Delabglava AB.

Om Dig
Har du arbetat i liknande roller tidigare men vill ha nya utvecklingsmöjligheter och utmaningar i en framtidsbransch och i ett företag som är i ett expansivt skede tror vi att denna tjänst skulle passa dig. Vi är också nyfikna på dig som idag arbetat några år som elektriker men som är redo att ta nästa steg i din utveckling. Som person är du kommunikativ, har initiativförmåga och målmedvetenhet. Du kan driva projekt effektivt och självständigt framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel, stresstålig och lösningsorienterad. Du är positiv och kan tydligt återge relevant information till båda anställda och kunder. Du tycker om att planera på kort och lång sikt och är organiserad i ditt arbetssätt.

Krav för tjänsten är:
* Utbildning inom el på gymnasienivå eller erfarenhet som bedöms likvärdig
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B körkort

Meriterande för tjänsten är:
* God arbetsledningsförmåga
* Goda kunskaper i Word och Excel
* Erfarenhet inom wifi- och datakomunikation

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Delabglava AB
Delabglava startade 1989 som en elinstallationsfirma och har sitt huvudkontor i Glava, Värmland. De har installerat solceller sedan 2011 och är därmed ett av de företag som arbetat med solceller längst i Sverige. Sommaren 2021 förvärvades Delabglava av Sun4Energy Group som har sitt huvudkontor i Örebro. Delabglava AB har sitt kontor i Glava och utgår med sin verksamhet därifrån. https://www.delabglava.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson 073-684 72 97, mattias.olsson@adecco.se
Frida Wiman 073-684 72 24, frida.wiman@adecco.se
Sara Holm, 073-684 76 97, sara.holm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare