Industrielekriker

Industrielekriker

Om tjänsten
Som industrielektriker kommer du att arbeta med reparation och underhåll av elektrisk utrustning inom produktion. Dina ansvarsområden är att upprätthålla och driva maskinparken och dess elanläggningar, vilket innebär förebyggande underhåll och felsökning inom el & automation samt avhjälpande insatser och service. Du kommer även att aktivt delta i förbättringsarbeten och vid framtagning av nya metoder och investeringar som avser höja tekniknivån och bidra till en effektiv energianvändning.

I din roll som industrielektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Installation av produktionsutrustning
  • Underhåll och service av maskinparken och dess elanläggningar
  • Felsökning och förebyggande arbete
  • Beställning av material och reservdelar
Vi har flera olika kunder i Arvika och Eda som är i behov av industrielektriker. Tjänsten som industrielektriker är ett långsiktigt arbete med möjlighet till tillsvidareanställning.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning mot el och automation. Du behöver även ha några års erfarenhet av att arbeta som elektriker, fördelaktigt inom industrin. Vi ser gärna att du arbetat med PLC/PC system och har god vana av felsökning. Kunskap om pneumatik, frekvensomriktare och ritningsläsning är meriterande. För att lyckas i den här rollen behöver du vara tekniskt lagd och gilla utmaningar. En god samarbetsförmåga är viktigt, likaså en hög serviceanda. Du utför ditt arbete på ett noggrant sätt och har säkerheten i fokus. Vidare är du nyfiken och motiveras av att lära dig nya saker och utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Wiman 073 - 684 72 24, frida.wiman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.