Utvecklingschef till Westmatic

Utvecklingschef till Westmatic

Vill du ta ansvar för Westmatics kommande produktsortiment och uppskattar design och kvalitet? Har du flera års erfarenhet av att leda produktutvecklingsprojekt? Trivs du i ett företag med en stark entreprenörsanda? Är du en drivande och initiativtagande person som har lätt för att samarbeta och kommunicera? Nu har du chansen!

Om tjänsten
Din roll är att stärka företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att leda utvecklingsarbetet för vårt produktsortiment till våra enheter i Sverige och USA.

Som produktutvecklingschef på Westmatic ansvarar du för utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintligt sortiment. Detta innebär framtagning av underlag och produktritningar samt kontakter med både nya och befintliga kunder, konstruktörer, konsulter och leverantörer. Du arbetar nära dina produktutvecklare där ni tätt tillsammans hittar lösningar på utformning, material och tillverkningsbarhet, allt ur ett affärsmässigt perspektiv. Du ansvarar för Westmatics produktråd där ni tillsammans ständigt utvecklar sortimentet. I din roll ansvarar du också för att presentera produkter både internt och gentemot koncernen. Självklart är du en god ledare och verkar för din personals utveckling och välbefinnande. I tjänsten ingår också administrativa uppgifter så som arbete med strukturlistor, objektsredovisning och säljstödsunderlag. Du rapporterar till VD i Westmatic AB. I rollen som Utvecklingschef kommer du att bli ansvarig för produktutveckling inom elektronik och mekanik.

I din roll som utvecklingschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Produktutveckling
  • Personalansvar
  • Administration
Om dig
Du är en resultatinriktad och initiativtagande person med närhet till både kreativitet och struktur. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga där du med tydlighet och lätthet får fram ditt budskap internt på företaget, i koncernen och externt. Du är analytisk, designmedveten och ser till att vara uppdaterad och påläst om branschens omvärld för att på bästa sätt föra Westmatics sortiment framåt. Att växla mellan operativa och strategiska perspektiv skapar en positiv variation för dig. Personer i din omgivning uppfattar ditt tydliga driv, engagemang och goda samarbetsförmåga.
För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du har arbetat i flera år med produktutveckling och projektledning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Minst 5 års erfarenhet som konstruktions- eller utvecklingschef
  • Teknisk utbildning på högskolenivå, eller motsvarande i erfarenhet
  • Erfarenhet av strukturerat R&D-arbete från planering till genomförande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vidare ser vi att du har mycket goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda och inspirera människor. Du är flexibel och kan hantera både långsiktiga och kortsiktiga mål där du kan prioritera och fatta beslut. Du är kommunikativ med god samarbetsförmåga. Vi tror också att du är en noggrann, strukturerad och självgående person.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Westmatic
Westmatic, med mer än 40-års erfarenhet av fordonstvättar, erbjuder marknadens bredaste produktprogram.
Med ett ansvarsfullt engagemang och världsledande teknik utvecklar vi innovativa helhetslösningar för alla typer av tunga fordon. Som marknadsledare tar vi ansvar och utvecklar produkter som värnar om miljön. I en leverans från Westmatic kombineras vår gedigna erfarenhet med ny teknik till bästa ekonomi och en hållbar miljö över maskinens livslängd.
Westmatic tillverkar tvättmaskiner i två toppmoderna produktionsanläggningar. Produktionen för den nordamerikanska marknaden sker i Buffalo (USA), för den europeiska marknaden och övriga världen produceras maskinerna i Arvika. Genom en effektiv industriell produktion säkerställer Westmatic kvaliteten i varje process och med en gedigen erfarenhet i bagaget lever vi upp till vad som förväntas av marknadsledaren.
Välkommen till Westmatics värld!

Om anställningen
Westmatic har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Westmatic erbjuder dig:
  • Vi tycker att det är mycket viktigt att du mår bra och erbjuder friskvårdsbidrag. Vidare får du möjligheten att träna i vårt egna gym och hänga med på några av våra träningpass på plats. Du erbjuds även en träningstimme per vecka på arbetstid.
  • Tillsvidareanställning
Om ansökan
Sök redan idag, tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande, dock senast 27 september 2018. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) samt ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Marianne Pettersson, tel: 054-771 85 40
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.