Entusiastisk Försäljningschef - Finnebäcks

Entusiastisk Försäljningschef - Finnebäcks

Vi söker en engagerad Försäljningschef som tar ledningen för ett starkt och kunnigt team när det gäller försäljning av samtliga våra produkter och tjänster.

I rollen som Försäljningschef jobbar du aktivt med egna affärer samtidigt som du coachar ditt team att arbeta för ökad lönsamhet, kvalitet och utvecklade relationer till kunderna. Du arrangerar sälj- och projektmöten, du driver vårt KAM-arbete, deltar aktivt i utvecklingsarbetet för produkter och sortiment, driver vårt marknadsarbete samt koordinerar och stöttar vid större upphandlingar och projekt. Du har ett starkt affärsmässigt tänk med fokus på varaktigt goda kundrelationer.

Du har en god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet från kundnära arbete inom industri. Har du erfarenhet från bygg och entreprenadområdet ser vi det som meriterande.

Många av affärshändelserna är projektbaserade, små och stora projekt i en blandad mix. För att lyckas på denna position hos oss, är det viktigt att du uppfattas av kunder och medarbetare som professionell, lyhörd för ett projekts olika egenheter, serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Svenska och engelska behöver du behärska väl i både tal och skrift.

Som Försäljningschef ingår du i företagets ledningsgrupp tillsammans med VD och produktionschef och har ett nära samarbete med övriga avdelningar på företaget.

Vi erbjuder en spännande och omväxlande tjänst på ett välkänt företag inom sin bransch där du ges stora möjligheter till egna initiativ och att direkt påverka resultatet. Tjänsten utgår från Edane.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://testhuset.teamtailor.com/
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finnebäck AB, ett familjeföretag sedan 1917, har som affärsidé att med ett modulärt tänkande skapa lösningar för behov av kyl- och frysförvaring.

Vi gillar platta paket och vår grundidé är att leverera färdiga paketlösningar för en enkel och säker montering av hela rum på byggarbetsplatser. Paketen innehåller det som behövs för ett färdigt resultat –kompletta materialsatser, väl beskrivande montageanvisningar, ritningar och montagetillbehör. Allt tillverkas i vår egna fabrik i Edane, där vi skapat en optimerad produktion som ger oss kontroll över kvalitet och leveranssäkerhet.

Norden är vår spelplan med tonvikt på Sverige och Norge.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77. Sista ansökningsdag är den 21 januari.