Kvalitetskoordinator till Swegon i Arvika

Kvalitetskoordinator till Swegon i Arvika

Vi söker nu en Kvalitetskoordinator till vår fabrik i Arvika. Produktionsenheten har en egen utvecklingsavdelning, säljstödsorganisation och en stor del av tillverkningsprocessen från plåtbearbetning till montering. Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch.

Swegon Arvika är en framgångsrik produktionsenhet och vi satsar nu på att bli ännu bättre. Som Kvalitetskoordinator hos oss kommer du att få möjlighet att jobba med både små och stora arbetsuppgifter, men alltid med ett brett perspektiv i samarbete med övriga avdelningar. Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårt förbättringsarbete med Lean som en grundläggande filosofi.

Om rollen
Rollen är organiserad under produktionsteknik och fokus i arbetet ligger på att utveckla och stötta organisationen för att skapa förutsättningar för fabriken att nå uppsatta mål.

Arbetet omfattar utveckling av arbetssätt inom ramarna för ISO 9000,14000 och lagar som berör verksamheten samt att utvärdera hur väl vi uppfyller dessa krav. Detta görs tillsammans med avdelningsansvariga och lösningar utvecklas löpande baserat på de behov som finns.

I arbetet ingår att tillsammans med inköpsavdelningen utföra leverantörsrevisioner.

Analyser av problem och störningar samt aktivt jobba med förbättringsarbete inom hela verksamheten är en naturlig del av arbetet.
Rollen omfattar samordning med övriga kvalitetsfunktioner lokalt samt med likvärdiga funktioner i de övriga fabrikerna i Sverige.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att självständigt identifiera, planera och genomföra aktiviteter samt din förmåga att lösa problem och hantera avvikelser självständigt såväl som i grupp.

Du har lätt för att samarbeta och tillsammans med andra hitta den bästa lösningen i enlighet med företagets mål för utveckling av verksamheten.

Du har en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande praktisk kompetens samt minst 2 års erfarenhet från arbete inom området. Goda kunskaper om ISO 9000 och 14000 är ett krav och revisorsutbildning är meriterande. Mycket bra kunskaper inom MS Office, Excel, Word och PowerPoint är krav och kunskaper inom MPS system är nödvändiga.

Vi erbjuder
För rätt person finns stora möjligheter till utformning av tjänsten och personlig utveckling. Har du intresse av att utvecklas och lära dig nya saker så ger Swegon dig goda möjligheter till det.

Swegon är flerfaldigt prisbelönta och har t ex vunnit Stora Inneklimatpriset 2007 och 2011 och detta är vi väldigt stolta över! Med våra produkter skapar vi ett hållbart inneklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.
Mer info
Kontaktperson Erik Olsson
Email Mejla Erik Olsson
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swegon.se/jobb
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Swegon har 16 produktionsenheter i Sverige, Finland, Italien, Indien, Nordamerika, Tyskland, Belgien och Storbritannien. Företaget har 2 500 anställda och omsätter cirka 6 miljarder kronor.