Psykolog, Första linjen unga västra

Psykolog, Första linjen unga västra

Är du intresserad av att arbeta i team tillsammans med engagerade medarbetare i en verksamhet som är under utveckling? Första linjen unga västra arbetar med patienter från hela västra Värmland och har mottagningar i Arvika, Eda, Säffle och Årjäng. Vi arbetar tvärprofessionellt i team som kommer att bestå av psykolog, psykoterapeut, sjuksköterskor, kuratorer och vårdadministratör. Vi har även ett samarbete med orternas vårdcentraler. Vår målgrupp är personer med lättare till medelsvår psykisk ohälsa, där vi har som mål att också arbeta förebyggande. Behandlingen sker främst individuellt. Som psykolog kommer du att genomföra kartläggningar/bedömningar och ha individuella samtal. Du kommer även arbeta med föräldrastödjande insatser och med samverkan med viktiga aktörer kring barnet/den unge. Din anställning kommer att vara i Första linjen unga västra.

Kvalifikationer
Är du en legitimerad psykolog med intresse för att arbeta med målgruppen barn från 6 år och unga vuxna upp till 25 år och som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss? Då kan du vara den person vi söker! Egenskaper som värderas högt är flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Körkort krävs.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Skagerud, tf enhetschef
Telefon 0570-71 25 96
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.