Enhetschef, psykiatriska öppenvården, Arvika

Enhetschef, psykiatriska öppenvården, Arvika

Som enhetschef i Region Värmland arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål, följer upp resultat samt har ett utvecklande ledarskap som bidrar till motiverade och engagerade medarbetare. Som enhetschef för psykiatrisk öppenvård Arvika ansvarar du bland annat för personal, ekonomi, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. En viktig del i ditt arbete är att skapa goda samarbeten med närliggande verksamheter som exempelvis vårdcentraler, kommuner, länsgemensam psykiatri och slutenvårdspsykiatri i syfte att uppnå en sömlös, sammanhållen vård för våra patienter. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp som arbetar i nära samverkan för att skapa en jämlik, behovsstyrd och kostnadseffektiv vård. Hos oss får du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar. I Region Värmland går du, under ditt första år som chef, ett utbildningsprogram för chefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla psykiatrisk öppenvård i Värmland. Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av ledarskap och/eller från arbete inom psykiatri är meriterande. Du har stort intresse för psykiatri och goda ledaregenskaper med förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens och idéer. Du ska kunna organisera och driva verksamhetens utvecklingsarbete och verka för en psykiatrisk vård med god kvalitet. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annika Ode, verksamhetschef
Telefon 0570-71 24 30
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi söker nu en enhetschef till psykiatriska öppenvården i Arvika. På vår mottagning arbetar olika professioner tillsammans för att bidra till en god, behovsstyrd, psykiatrisk vård till våra medborgare över 18 år. Det är ca 30 medarbetare som arbetar på mottagningen. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.