Distriktsläkare, vårdcentralen Verkstaden, Arvika

Distriktsläkare, vårdcentralen Verkstaden, Arvika

Hos oss kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete i nära samverkan med andra professioner och med bra möjligheter till utveckling och fortbildning. Du kommer träffa patienter både på planerade tider och jourtider samt handleda AT/ST. Ansvar för specifika medicinska områden eller externa åtaganden som till exempel SÄBO är andra möjligheter. Om du har ett eget specialintresse inom något område så diskuterar vi gärna detta vidare. Tillsammans hjälps vi också alla åt med att ta hand om våra studenter. Heltid/deltid, dagtid

Kvalifikationer
Vi söker dig som är läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Hos oss värdesätter vi engagemang, flexibilitet, öppenhet och intresse för samverkan och utveckling med patienten i fokus. Vi behöver dig som gärna vill vara med och pröva nya arbetsformer och vi uppskattar ett genuint intresse för att handleda och stötta yngre medarbetare och studenter. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer. Varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer, eller komma till oss på ett besök! Löpande genomgång av ansökningar och eventuellt intervjuer innan ansökningstiden har gått ut kan förekomma.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lena Andersson, enhetschef
Telefon 070-256 98 80
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vill du vara med och utveckla öppenvården vidare hos oss på vårdcentralen Verkstaden? Vill du också ha nära till jobbet och småstadens service i en naturskön miljö? Här kan du besöka en ny sjö varje dag på året, det finns 365 stycken! I Arvika finns det även gott om fritidsaktiviteter och ett levande kultur- och musikliv. Lägg till det en skön dialekt, en välkomnande öppenhet och gratis parkering! Vill du arbeta i en miljö där du blir delaktig i utveckling och förbättringar tillsammans med andra yrkeskategorier? Öppenvården i Värmland är inne i en spännande utvecklingsfas med nya arbetssätt. Behovsstyrd vård och god arbetsmiljö är några nyckelord. Vårdcentralen Verkstaden är en av landets största och samtidigt en Akademisk sådan. Här bidrar vi alla i uppdraget att handleda läkar- sjuksköterske- och distriktssköterskestudenter. Vi har även en egen studentmottagning och önskar satsa på forskning och utveckling. Förutom besök hos distriktsläkare, ST- och AT-läkare, distriktsköterskor och undersköterskor så har vi även i vårt utbud, sjuksköterskeledd infektionsmottagning, hypertonimottagning, astma-KOL- och diabetesmottagning. Vi är också glada över att ha en samtalsmottagning utan väntetider till våra kuratorer samt dietist, rehabiliteringskoordinator, asylmottagning, fysioterapeut, fotvård och friskvård.