Fiskodlare till Nordic Trout Sweden AB

Fiskodlare till Nordic Trout Sweden AB

Om tjänsten

Som fiskodlare kommer du att arbeta med skötsel, underhåll och drift av fiskodlingsenheten. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för ett friskt och välmående fiskbestånd samtidigt som du strävar efter en säker och trygg arbetsmiljö. Du utför daglig utfodring av fiskarna, övervakar deras välbefinnande samt deltar i upptagning och slakt av fisk. Arbetet är mycket flexibelt och fritt i sin karaktär. Förutom att arbeta med själva fiskodlingen kommer du att renovera och serva maskiner samt se över nät och annan utrustning. På fiskodlingen används flera datasystem för utfodring, fiskräkning, mätning och journalföring.

I din roll som fiskodlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Daglig utfodring av fiskarna
  • Uppföljning och rapportering kring fiskarnas tillväxt och välbefinnande
  • Sköta om odlingens maskiner och anläggningstillgångar
Tjänsten är som fiskodlare är en heltidsanställning hos Nordic Trout med start enligt överenskommelse. Grundutbildning inom området erbjuds av företaget vid behov. Detta är jobbet för dig som gillar frihet och att vara ute i friska luften, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en fördel men inget krav, det viktigaste är att du har förmågan och viljan att lära dig branschen. Du behöver kunna visa att du är mångsidig och van att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är säkerhetsmedveten och duktig på att lösa olika typer av problem som kan uppstå i en komplex anläggning som ska fungera tryggt och säkert året runt. Du arbetar lösningsorienterat och delar gärna erfarenheter med dina kollegor i syfte att ständigt förbättra produktionen och verksamheten. Du kommer att tillhöra en liten arbetsgrupp där medarbetarna kompletterar och värdesätter varandras egenskaper.

I tillägg är det viktigt att du trivs med att arbeta utomhus. Det ställs krav på att du är simkunnig och behärskar svenska i tal och skrift. Har du behörighet för lastmaskin, truck och kran är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Bra fysik och förmågan att klara av fysiskt arbete utomhus
  • Simkunnig
  • God problemlösningsförmåga
  • En vilja att ständigt förbättra
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nordic Trout Sweden AB
Nordic Trout Sweden AB har en lång tradition inom fiskodling. Idag bedriver Nordic Trout fiskodling i kommunerna Arvika, Gustavsfors, Töcksfors, Mellerud, Torsby och Sunne. Företaget producerar regnbåge i olika former. Nordic Trout Sweden AB tillhör Nordic Fish Group som är en ledande aktör inom området i både Finland och Sverige. Den totala produktionen är cirka sex miljoner kilo per år.

Kontaktuppgifter
Nordic Trout Sweden AB samarbetar i denna rekrytering med Adecco Sweden AB. Du kommer att bli anställd av Nordic Trout Sweden AB.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Holm 073-684 7697 alt. sara.holm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fiskodlare, Fiskodling, Fiske, Odling, Nordic Trout, Adecco, Värmland, Arvika, Glava, Silen, Gustavsfors, Foxen, Töcksfors, Lastmaskin, Truck, Kran
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.