Traineesjuksköterskor, sjukhuset i Arvika

Traineesjuksköterskor, sjukhuset i Arvika

TRAINEESJUKSKÖTERSKOR TILL SJUKHUSET I ARVIKA Vi söker dig som är nyutbildad sjuksköterska med högst ett års erfarenhet i yrket. Det är en unik chans för dig som är nyutbildad sjuksköterska att känna dig trygg i din nya yrkesroll. Traineeprogrammets upplägg: Programmet pågår under cirka ett år där du arbetar på våra olika vårdavdelningar inom medicin, kirurgi och ortopedi. Vi erbjuder valfri hospitering på flera olika enheter inom sjukhuset i Arvika, se nedan, utifrån dina intressen och önskemål. Du ska få förutsättningar att utvecklas i din professionella roll genom att skaffa dig kunskaper om de olika verksamheterna vid Sjukhuset i Arvika samt ges möjlighet att fördjupa dina kunskaper i omvårdnad. Som traineesjuksköterska kommer du också att delta i KUP - kliniskt utvecklingsprogram - där man varvar olika föreläsningar med kliniska färdighetsträningar med syfte att få en bra och trygg start i ditt nya arbete. Exempel på aktiviteter som erbjuds dig som trainee: * Kliniskt arbete inom olika verksamheter * Yrkesmässig handledning i omvårdnad - gruppvis * Hospitering/studiebesök, bland annat IVA, operation/anestesi, akutmottagning, medicinmottagning, kirurgmottagning, onkologdagvård, endoskopimottagning, röntgen * Fadder God möjlighet finns till fortsatt anställning efter avslutat traineeprogram.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Urval sker fortlöpande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Richardsson, avdelningschef avdelning...
Telefon 0570-71 22 06
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.