Sjuksköterskor, ortopedkliniken, Arvika

Sjuksköterskor, ortopedkliniken, Arvika

För att stå väl rustade för framtiden söker vi nu sjuksköterskor till Elektiva enheten/vårdavdelning 78. Vi arbetar huvudsakligen med planerad ortopedi med upptagningsområde för hela Värmland men även med planerad kirurgi. Vi är uppdelade på vårdavdelning och Inskrivningscentrum där du tjänstgör på båda enheterna. Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i en trivsam arbetsmiljö och bra arbetsgrupp med väldigt god stämning. Vi kan erbjuda dig heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Hos oss arbetar du måndag till lördag, mixad dag och natt. Våra enheter hör till verksamhetsområde ortopedi Arvika och Karlstad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller blir det inom snar framtid. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som främjar ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Mary Kasanen Olsson, avdelningschef
Telefon 0570-71 23 71
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Vill du jobba i ett glatt gäng som gör allt för att ta hand om våra patienter under en kort period i deras liv. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt.