Sjuksköterskor, medicinkliniken avd 79, Arvika

Sjuksköterskor, medicinkliniken avd 79, Arvika

SJUKSKÖTERSKOR TILL AVDELNING 79, SJUKHUSET I ARVIKA Verksamhetsområde medicin, Område slutenvård Vi behöver förstärka med ytterligare sjuksköterskor till vår avdelning som är en mixad avdelning med kirurgi samt akutmedicin med viss inriktning på hjärtsjukvård med 20 vårdplatser. Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt och kan erbjuda ett varierat arbete med trevliga arbetskamrater. Vi jobbar i team för en patientfokuserad vård och är mycket aktiva med vårt arbetsmiljöarbete. Hos oss får du individuell inskolning efter dina behov. Mix dag/natt. Varmt välkommen till avdelning 79!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda och utveckla vården av kirurg- samt medicinpatienter, gärna med ett intresse för hjärtsjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater. Urval sker fortlöpande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Catrin Pettersson, avdelningschef
Telefon 0570-71 20 31
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.