Sjuksköterskor, dialysmottagningen, sjukhuset i Arvika

Sjuksköterskor, dialysmottagningen, sjukhuset i Arvika

Som sjuksköterska på dialysmottagningen kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter samt leda och ansvara för några dialysbehandlingar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett varierande arbete med möjlighet till utveckling i yrkesrollen. Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande. Intresse för teknisk apparatur är en fördel. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Camilla Åhsberg, avdelningschef
Telefon 070-271 81 23
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till njurmedicin och vår fina dialysmottagning på Arvika sjukhus. Verksamheten ingår i område slutenvård. Vi är ett härligt arbetsgäng som är i behov av ytterligare en medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och har möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare webbaserad utbildning inom njursjukvård. Inskolningen är individuellt anpassad och du får två personliga handledare. På dialysmottagningen i Arvika finns totalt 12 dialysplatser. Arbetstiderna är måndag -lördag dag/kväll.