Sjuksköterska, psykiatrisk öppenvård, Första linjen unga, västra Värmland

Om jobbet

Arbetsuppgifterna består av att kunna identifiera alla typer av psykisk ohälsa, behandla det som är av lindrig och måttlig art samt avgöra vad som kan behöva remitteras vidare. En stor det av arbetsuppgifterna består av konsultation, rådgivning och samverkan med andra verksamheter både inom kommunerna och inom landstinget. Som sjuksköterska bidrar du med det medicinska perspektivet i teamet.

Kvalifikationer
Vi söker legitimerad sjuksköterska. Som sjuksköterska vill vi att du har adekvat vidareutbildning samt erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdomar, unga vuxna och deras föräldrar/anhöriga. Det är viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra människor, är lösningsfokuserad och att du är öppen för nya arbetssätt. Det är också viktigt att du har förmåga och intresse av att vara delaktig i att driva och organisera verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Synnöve Tyridal, enhetschef, 0570-71 26 82

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juli

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Landstinget i Värmland och kommunerna Arvika, Eda, Säffle och Årjäng skall starta upp en första linjeverksamhet. Verksamheten består skall vända sig till barn och ungdomar 6-25 år med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten ska vara lokaliserad i centrala Arvika men skall också fungera som en mobil verksamhet där delar av arbetstiden kommer att ske på plats ute i de aktuella kommunerna. Då en första linje ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för att psykisk ohälsa, medicinska faktorer, sociala faktorer och skolsituation påverkar varandra är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Vårt arbetslag består därför av psykolog, sjuksköterska, socionomer, socialpedagog, specialpedagog samt vårdadministratör.