Sjuksköterska, akutmottagningen, sjukhuset i Arvika

Sjuksköterska, akutmottagningen, sjukhuset i Arvika

Vill du arbeta tillsammans med oss på akutmottagningen i Arvika? Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. Vi strävar mot en modern vård med patienten i centrum och fokuserar på effektiva patientflöden. För bästa möjliga omhändertagande jobbar vi i team med triageringsverktyget RETTS Hos oss får du alltid 4-6 veckors inskolning av en erfaren sjuksköterska. Du får kontinuerlig utbildning inom områden som berör akutsjukvård. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete på akutmottagning och/eller med vidareutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ann-Kristin Olsson, avdelningschef
Telefon 0570-71 22 42
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.