Psykolog, enheten för stressrelaterad ohälsa i Arvika

Psykolog, enheten för stressrelaterad ohälsa i Arvika

Är du intresserad av att arbeta i team tillsammans med engagerade medarbetare i en verksamhet som är under utveckling? Hoppas vi kan locka dig till natursköna Arvika med möjligheter till ett rikt frilufts- och kulturliv! Enheten för stressrelaterad ohälsa arbetar med patienter från hela Värmland och har mottagningar i Arvika och Karlstad. Vi arbetar tvärprofessionellt i team bestående av psykologer, fysioterapeuter, läkare och vårdadministratörer. Vår målgrupp är personer med stressrelaterad ohälsa. Behandlingen sker främst i gruppform men det finns möjlighet till individuella insatser. Vi har ett upparbetat och nära samarbete med andra aktörer i rehabiliteringsprocessen. Som psykolog kommer du att genomföra kartläggningar/bedömningar, leda samtalsgrupp och ha individuella samtal. Din anställning kommer att vara i Landstingets Psykologenhet som har flera uppdrag inom hälso- och sjukvården. Psykologenheten består för närvarande av 13 legitimerade psykologer och två PTP-psykologer. Landstinget i Värmland har ett nära samarbete med Psykologprogrammet på Karlstad Universitet genom exempelvis föreläsningar för studenter, studiebesök och mottagande av kandidater.

Kvalifikationer
Är du en legitimerad psykolog med intresse för att arbeta med målgruppen i ett tvärprofessionellt team och utveckla verksamheten tillsammans med oss? Då kan du vara den person vi söker! Eftersom behandlingsarbetet bygger på KBT är sådana kunskaper meriterande. Har du erfarenhet av gruppbehandling så är det en fördel. Egenskaper som värderas högt är flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Körkort krävs.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Pia Ahlström, enhetschef
Telefon 054-61 70 42
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till Landstinget i Värmland!