Fysioterapeut, fysioterapimottagningen, sjukhuset i Arvika

Fysioterapeut, fysioterapimottagningen, sjukhuset i Arvika

Inom slutenvården arbetar vi på 2 vårdavdelningar varav en avdelning med strokeenhet, ortopedavdelning samt IVA. Dagrehabiliteringen är organiserad under arbetsterapimottagningen. Där arbetar ett team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och vid behov kurator och logoped. Öppenvårdsrehabilitering innehåller bland annat behandling av personer inom: andning/cirkulation (inklusive KOL, hjärtsjukdom och stroke) traumatiska skador (hjärnskador och ryggmärgskador), lymfödem, neurologi, reumatologi och ortopediska åkommor. Uppdraget är i första hand inriktat mot öppenvård.

Kvalifikationer
Legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet inom öppenvård. Som sökande ser vi gärna dig som både har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls sjukgymnast som titulatur vid anställningen.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Carina Olofsdotter, enhetschef
Telefon 0570-71 23 26
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. På sjukhuset präglas mycket av rehabiliteringsarbetet inom slutenvården och dagrehabiliteringen av teamarbete. Patienterna kommer till fysioterapimottagningen på remiss eller söker med egen vårdbegäran. Inom öppenvården på sjukhuset finns en dagrehabilitering där patienterna (främst nyinsjuknade stroke- och hjärnskadepatienter samt övriga neurologipatienter och andra i behov av teamrehabilitering) erbjuds möjlighet till förlängd rehabilitering efter sjukhusvistelsen. Vid fysioterapimottagningen arbetar 9 fysioterapeuter/sjukgymnaster och 1,5 rehabassistent.