BVC-sköterska, familjecentralerna västra

BVC-sköterska, familjecentralerna västra

Du kommer att arbeta på BVC i västra området där arbetet är de förekommande enligt uppdragets fastslagna riktlinjer som BVC sköterska. Arbetet sker i samverkan med övriga medarbetare på våra familjecentraler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska. Vi förutsätter att du är självständig och strukturerad i ditt arbete samt har en vilja att vara med och utveckla verksamheten inom givna ramar. Du har lätt för att samarbeta inom teamet och med andra aktörer samt har en har god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift och har goda datakunskaper. Körkort B erfordras.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Harling, enhetschef
Telefon 0570-71 25 19
Område Arvika
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Barnavårdscentralen ingår som en del av våra familjecentraler i västra området, som för övrigt innehåller barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, öppen förskola och förebyggande socialtjänst. Vi ingår i område öppenvård och har ett samarbete med vårdcentralerna Verkstaden Arvika, vårdcentralen Eda och vårdcentralen Årjäng.