Driftchef, LJ Fastigheter i Arvika

Driftchef, LJ Fastigheter i Arvika

Om tjänsten
Som driftchef på LJ Fastigheter i Arvika kommer du få förmånen att ansvara för att planera och strukturera underhållsplaneringen avseende våra fastigheter. Du kommer att styra, leda och koordinera de olika projekten. Vidare får du genomföra upphandlingar av ramavtal med leverantörer och entreprenader. Här ingår också kort- och långsiktig budgetering. I denna roll arbetar du nära strategisk chef, ansvarig vaktmästare och ekonomiavdelningen. Du rapporterar till strategisk chef.

I din roll som driftchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Projektledning
  • Underhållsplanering av fastigheter
  • Upphandlingar

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Praktisk erfarenhet av liknande arbete är en förutsättning. Din bakgrund från fastighets- och byggbranschen kommer väl till pass och du ska ha en god känsla för fastigheter. Troligtvis har du erfarenhet av projektledning och har du dessutom en utbildning på området så är det meriterande.

Vidare ser vi att du är en person som har en administrativ förmåga och tycker om att planera, strukturera samt följa upp dina projekt. Du har dessutom en inre motor med en stark ambition att påverka, driva ditt arbete och företaget framåt. Självklart är du analytisk och har en naturlig fallenhet för problemlösning. Du ska trivas i ett företag med en entreprenöriell anda med hållbarhet som en av grundstenarna. Klappar ditt hjärta lite extra för just Arvika och ser möjligheterna till ortens utveckling? Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen till oss att vara med på vår resa i denna spännande fas!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LJ Fastigheter
LJ Fastigheter har verkat på marknaden sedan mer än 30 år tillbaka och förfogar över ca 600 lägenheter. Merparten av fastigheterna är renoverade hus av äldre karaktär med centrala lägen i Arvika. I fastighetsbeståndet ingår även lokaler för tillverkningsindustri och lagring, samt affärslokaler med attraktiva lägen.

Verksamheten är på en spännande resa framåt där du har möjlighet att påverka, både ditt eget uppdrag och vårt erbjudande!

Vi är stolta över våra fina, moderna och fräscha lokaler.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-10-18. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftchef. Drift- och underhåll. Projektledare. Projektansvarig. Kalkylator. Underhållsansvarig. Fastighet. Bygg. LJ Fastigheter. Colonus AB. Adecco. Arvika.
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Arvika
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.