Ingenjör sökes till spännande uppdrag!

Ingenjör sökes till spännande uppdrag!

Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker. Sök tjänsten idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som järnvägsingenjör hos vår kund består dina arbetsuppgifter av informationshantering, där du kommer registrera information i databaser och skapande av tekniska ritningar mot järnvägar, vägar och signaler.

Din profil

Skallkrav
  • Teknisk högskoleingenjör mot exempelvis GIS/väg och vatten.
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Civilingenjör
  • Intresse för väg och järnväg
  • Erfarenhet av elarbete
Personliga egenskaper:
  • Självständig
  • Ansvarstagande
  • Högt driv
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Arvika
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8.00-17.00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett snabbväxande teknikkonsultbolag inom framförallt väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vår kund arbetar långsiktigt och matchar behov med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar. Som konsult hos vår kund har du chans att påverka dina arbetsvillkor och din egna utveckling. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.