Automationsingenjör sökes!

Automationsingenjör sökes!

Nu söker vi dig som vill jobba med PLC och robot programmering i ett unikt företag som är produktledande i världen i sitt huvudsegment. Vill du bli deras nya kollega och få vara med på denna spännande resa? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du att få arbeta med härliga kollegor i spännande projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta robot och PLC-programmering , idrifttagning, felsökning, och service/support till kunder. Programmeringen sker oftast i Siemens och Mitsubishi. Även KUKA och ABB kan förekomma.
Viss dokumentation förekommer också i office och excel. Du arbetar på kontoret i Arvika men resor förekommer till kunder vid driftsättning och service.

Din profil

För att passa in hos vår kund bör du ha följande kunskaper:

Skallkrav:
  • Minst 1 års erfarenhet av PLC eller ROBOT-programmering
  • God svenska och Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
- Har någon av följande kunskaper inom beckoff, C#, visual basic

Vi tror att du som söker är en positiv lagspelare. Du gillar att kommunicera, är öppen och har "högt i tak". Du är stolt över ditt jobb, men ödmjuk.

Villkor

Ort: Arvika
Anställning: Heltid
Lön: efter överrenskommelse
Start: Omgående eller överrenskommelse
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget ligger i Arvika och är en ledande leverantör av automationsutrustning som levererar helhetslösningar från idé till färdig produkt. Kunderna finns bl.a i Sverige, Europa, Kina, Mexico Australien och USA.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.