Verktygsmakare till Forgex

Verktygsmakare till Forgex

Är du en noggrann och duktig verktygsmakare som arbetat med svarvning tidigare? Vår kund Forgex har påbörjat en positiv förändringsresa, vill du arbeta som verktygsmakare hos dem och vara en del av deras positiva utveckling?

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos Forgex, som tillverkar smidesdetaljer till tunga fordonsindustrin. Du kommer att arbeta som verktygsmakare med inriktning mot svarvning där du tillverkar olika verktyg. Ritningsläsning, riggning, enkel programmering, övervakning och kontrollmätning ingår i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med din arbetsgrupp, som består av fem personer, ansvarar ni för att produktions- och kvalitetsmål uppfylls. Ni bidrar även med förbättringsarbete och ser till att verksamheten utvecklas på ett positivt sätt.
Du kommer att arbeta 2-skift men natt- och helgjobb kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som har en praktisk utbildning gärna verktygsteknisk eller industritekniska programmet och har erfarenhet av att arbeta som Verktygsmakare. Du har kunskaper i verktygsmakeri, svarvning, ritningsläsning, och förstår vikten av mätning och noggrannhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av CAM-programmering (EdgeCAM). Du är van vid att arbeta självständigt och driver på ditt eget arbete. Du är en driftig person som är lättlärd med en vilja att lära och utvecklas. Vidare är du en social och positiv person som trivs med att arbeta i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité kommer att vara uppskattat.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som verktygsmakare är ett konsultuppdrag med tillsättning 1 december. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Forgex.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start 1 december och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Michaela Bissman via michaela.bissman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verktygsmakare, verktygstillverkning, Adecco, Forgex (?), CNC, CAM, industri, industrijobb, Arvika.
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.