Smidesoperatör Forgex

Smidesoperatör Forgex

Vi söker flera smidesoperatör till Forgex i Arvika för ett långsiktigt behov. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin och är praktiskt lagd. Trivs du med att arbeta i ett arbetslag där ni har ett gott samarbete och tillsammans säkerställer ett bra resultet? Sök tjänsten som smidesoperatör på Forgex!

Om tjänsten
Forgex ser positivt på framtiden och ser ett långsiktigt behov av mer personal. De har en stabil ägarstruktur som kommer att satsa på nyinvesteringar och utveckling av verksamheten. Som Smidesoperatör på Forgex kommer du att arbete i ett arbetslag bestående av tre operatörer. I arbetslaget roterar ni regelbundet mellan olika smides- och skäggpressar samt avbytarfunktion där man supportar sina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även byte av olika detaljer och ändringar av inställningar på ugnarna samt enklare underhållsarbete. Truckkörning ingår i arbetsuppgifterna. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni även med ständiga förbättringar. Arbetstiden är två skift, FM 6.00-14.18 mån - fre, Em 14.00-22.18 mån-tors. Vissa operatörer kan arbeta ständig Natt 22-06.18

Om dig
Vi söker dig som gärna har arbetat inom industrin tidigare och som har en skruvvana. Du är en positiv person som trivs i ett arbetslag där du tar ansvar och initiativ. Du har en hög arbetsmoral och lojalitet till din arbetsgivare samtidigt som du har en vilja att lära och bidra till att verksamheten utvecklas på ett positivt sätt. Körkort och truckkort är positivt.

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet från produktionsarbete/Praktisk
  • Lagspelare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som robot-/maskinoperatör är ett konsultuppdrag och du får en anställning i Adecco Sweden
  • 6 månaders visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning
  • Stora möjligheter att tjänsten övergår till anställning direkt hos Forgex
  • Kollektivavtal med avtalsmässiga löner, genomsnittslön för jämförbar grupp hos kund
  • Friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort, lopp, mm.
  • Försäkringar och företagshälsovård
  • Attraktiva kundföretag i Arvika, men även nationellt och globalt
  • Utveckling och coachning
  • Engagerad konsultchef
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman, 0570 - 757 481 frida.wiman@adecco.se eller Michaela Bissman 073-684 79 00, michaela.bissman@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.