Kallskänka till Restaurang Wheel Loaders, Volvo Fabriken, Arvika

Kallskänka till Restaurang Wheel Loaders, Volvo Fabriken, Arvika

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kallskänka!

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kallskänka som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som kallskänka kommer ditt arbete främst att handla om nyskapande av kalla tillredningar av allt från sallader, smörgåsar, cafésortiment där även bakning ingår, rawfood-snacks, och råkost. Arbetet kommer vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i en restaurang så som kassa, matlagning i varmkök vid behov, egenkontroll, inventering och lagerhantering. I din roll som kallskänka på Volvo kommer du även ansvara för service, kvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster ute på torget. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid måndag till fredag med start enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant utbildning inom branschen och minst tre års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och goda kunskaper i varmkök, kallkök och á la carte samt att du har arbetat med matlagning av större volymer. Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. För att uppnå framgång i rollen som kallskänka har du en uttalad känsla för service och tycker om att röra dig på mattorget bland gästerna. För att vara lämplig för denna roll har du lätt för att samarbeta med andra och skapa team samt att du tar egna initiativ och brinner för att arbeta efter uppsatta mål. Vi förutsätter att du delar våra värderingar som är kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Du har goda datorkunskaper och tidigare erfarenhet av HACCP. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har grundläggande kunskaper i engelska. Körkort är ett krav.

Om vår företagsrestaurang på Volvo
Restaurang Wheel Loaders är en anläggning i förändring då vi kommer byta koncept som andas nytänkande och kvalitet med ett utbud som passar alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Vi har öppet från tidig morgon till ca 15,00 och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch samt matlådor, all matlagning sker från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Vi serverar ca 160 - 250 luncher dagligen

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Anki Håkansson på telefon: 076-834 52 27. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-06. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser