Utvecklingschef

Utvecklingschef

Vi söker nu en Utvecklingschef till vår kund i Värmland. Tjänsten är en ny roll som kunden skapat för att kunna möta morgondagens efterfråga samt att fortsätta vara i teknikens framkant.

Som Utvecklingschef kommer du att verka för att stärka företagets konkurrenskraft och lönsamhet genom att leda utvecklingsarbetet för företagets produktsortiment. Du kommer att ansvara för utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintligt sortiment.

Tillsammans med dina produktutvecklare hittar du lösningar på utformning, material och tillverkningsbarhet, allt ur ett affärsmässigt perspektiv. I din roll ansvarar du också för att presentera produkter både internt och gentemot koncernen.

Vi ser att du har några års erfarenhet av utvecklingsarbete där du har haft stor nytta av ditt kreativa och analyserande tankesätt. Du har tidigare jobbat med projektledning och har ett teknikintresse. Du har även en teknisk utbildning.

Som person är du kreativ och nytänkande, du drivs av utveckling. Du är resultatinriktad och initiativtagande och har ett starkt driv framåt. I rollen arbetar du självständigt i team där du får användning för din goda kommunikationsförmåga.

Välkommen till ett företag med fokus på framtiden, både ur utvecklingssynpunkter och ur miljöaspekter. Vi tar vårt ansvar när det kommer till en hållbar framtid och vi vill fortsätta vara ledande i vår bransch, vill du bli en del av vårt team?
Mer info
Kontaktperson Bengt Libäck
Telefon 0705947277
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 22 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål har sedan starten 2007 varit att skapa motiverande medarbetare, tryggare ledare och effektivare organisationer.

I dagsläget genomför Testhuset mer än 1500 personbedömningar med stöd av olika test- och analysverktyg och slutför över 250 rekryteringar varje år. Vilket skapar möjligheter för både individer och organisationer.

Vi på Testhuset hjälper dig när du vill rekrytera eller utveckla din organisation. Tillsammans med våra analys- och testverktyg i kombination med konsulter med lång ledarerfarenhet, skapar vi varaktiga värden i företag och organisationer.

På Testhuset arbetar idag 10 personer med olika egenskaper, olikheter som gör att vi kompletterar varandra. Så att vi kan leverera resultat som gör skillnad hos våra kunder. Vi finns i både Karlstad och Stockholm.