Brandlarmstekniker till Assemblin El Arvika & Charlottenberg

Brandlarmstekniker till Assemblin El Arvika & Charlottenberg

Vill du tillhöra vårt A-team och trivas på jobbet?

Assemblin storsatsar på säkerhet och expanderar runt hela Sverige. Vill du arbeta hos en arbetsgivare som satsar helhjärtat på sin personal och håller personalens trivsel högt på agendan? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du alla möjligheter att utvecklas inom företaget, du får bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och är ett gott A-team.

Säkerhetsavdelningen i Arvika och Charlottenberg expanderar och söker tekniker med inriktning Brandlarm. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av brandlarmsanläggningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, men även du som är ny i yrket och är ivrig att lära dig. Att du har B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om FX/FDP, Schrack, Securiton eller brandlarm generellt. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-06-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Erik Sellberg på nummer 010-472 42 75 eller e-post

erik.sellberg@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Erik Sellberg
Telefon 073-719 69 72
Område Arvika
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (34 dagar kvar)