Filialchef Beijer Arvika

Filialchef Beijer Arvika

Är du en duktig och erfaren ledare som motiveras av försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges mest framgångsrika bygghandelsföretag? Kan du stå för och arbeta efter våra värderingar - agera ansvarsfullt, driva ständiga förbättringar samt värdesätta varandra? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi söker
nu filialchef till Arvika. Som filialchef blir din huvudsakliga arbetsuppgift att, tillsammans med den lokala ledningsgruppen, målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande försäljning, personal, marknadsföring och distribution - samt utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar. Tillsammans med ett starkt lag av duktiga säljare ska du skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Genom samarbete med andra filialchefer bidrar du till regionens och företagets mål och utveckling.

Dina viktigaste uppdrag blir att:
 • Upprättande av budget för anläggningen, uppföljning av nyckeltal samt resultatmål
 • Driva och utveckla försäljningen inom både B2B och B2C
 • Driva och leda lokal ledningsgrupp med målet att filialen lever upp till företagets uppsatta mål
 • Kontinuerligt se till att filialen är rätt bemannad och har rätt kompetens
 • Aktivt coacha, motivera och målsätta medarbetare till att utvecklas
 • Stort deltagande i daglig drift
 • Utveckla, utvärdera och följa upp att verksamheten lever upp till kraven på ordning och reda samt miljö och arbetsmiljö
 • Ansvara för en hållbar utveckling av filialen
 • Arbeta med lokala marknadsföringsaktiviteter
 • Säkerställa att affärsmässighet genomsyrar verksamheten, genom kostnadsmedvetenhet och intäktsfokusering
 • Verka för att Beijer Byggmaterial ska vara en attraktiv arbetsgivare

Vi söker dig som

har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Ett krav är att du har erfarenhet av ledarskap och haft ansvar för budget och personal. Vi förutsätter att du har kunskap och erfarenhet från arbete inom bygghandel och har god IT kunskap (MS Office). Vi värdesätter ordning och reda, och det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak och ha en förmåga att skapa goda kundrelationer och en god gemenskap på filialen.

Beijer Byggmaterial erbjuder
dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Vi vill vara det absolut bästa alternativet för våra kunder och du blir en viktig person i vår framgång. Du kommer att ingå i ett team där ditt bidrag är viktigt. Tjänsten är tillsvidare.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt!
Mer info
Kontaktperson Rekryterare Klara Eriksson
Telefon +46 075-241 2157
Område Arvika
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.