Skiftgående mekaniker till Arvika Gjuteri

Skiftgående mekaniker till Arvika Gjuteri

SKIFTGÅENDE MEKANIKER TILL ARVIKA GJUTERI

Arbetsuppgifter

I rollen som skiftgående mekaniker kommer du att arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll på våra produktionsutrustningar och anläggningar samt tillverka och renovera maskinkomponenter. Arbetet innebär skiftgång med arbetstid också förlagd till natt och helger.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning, alternativt att du har skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Du har goda erfarenheter av reparationer och mekaniskt underhållsarbete inom verkstadsindustrin samt goda kunskaper inom förekommande IT-system. Vidare tror vi att du är självgående och initiativrik samt att du kommunicerar väl med uppdragsgivare och kollegor för att lösa specifika och komplexa uppgifter. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenhet inom hydraulik och pneumatik.

Om tjänsten

Tjänsten som Skiftgående mekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd av Arvika Gjuteri. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Anders Andersson via 0738-617254 eller anders.andersson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Arvika Gjuteri ägs av Swedish Powertrain AB som i sin tur ägs tillsammans av Sibbhultsverken Group AB och LEAX Group AB - två starka koncerner, vars mångåriga, industriella erfarenhet och kompentens förstärker potentialen för bolaget på den nationella och globala marknaden. Arvika Gjuteri levererar gjutgods till världsledande kunder inom lastbil-, entreprenad- samt traktorbranschen. Bolaget startar strax upp igen efter en olycklig brand våren -20 och sysselsatte då ca 200 personer. Nu storsatsar Gjuteriet med ny teknik, miljö samt en offensiv framåtanda!