Industrielektriker till Arvika Gjuteri

Industrielektriker till Arvika Gjuteri

INDUSTRIELEKTRIKER TILL ARVIKA GJUTERI

Arbetsuppgifter

I rollen som industrielektriker kommer du att arbeta med underhåll, felsökning, reparation samt utveckling inom el och automation på anläggningen. Rollen är omväxlande och du arbetar i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget med mål att gemensamt skapa bästa möjliga produktionstillgänglighet. Om- och nyinstallationer förekommer och där tror vi att du har kompetensen som krävs för att kunna genomföra dessa. Arbetet innebär skiftgång med arbetstid också förlagd till natt och helger.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFKATIONER

Vi tror att du som söker har en relevant utbildning kombinerat med god erfarenhet från liknande arbete. Du är en engagerad, driven och självständig person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Har du kunskaper inom automations- och styrsystem är det meriterande. Vidare tror vi att du:
  • Har god kunskap och förmåga att läsa och förstå elritningar
  • Behärskar svenska väl i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som Industrielektriker är en direktrekrytering där du blir anställd av Arvika Gjuteri. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Anders Andersson via 0738-617254 eller anders.andersson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvika Gjuteri ägs av Swedish Powertrain AB som i sin tur ägs tillsammans av Sibbhultsverken Group AB och LEAX Group AB - två starka koncerner, vars mångåriga, industriella erfarenhet och kompentens förstärker potentialen för bolaget på den nationella och globala marknaden. Arvika Gjuteri levererar gjutgods till världsledande kunder inom lastbil-, entreprenad- samt traktorbranschen. Bolaget startar strax upp igen efter en olycklig brand våren -20 och sysselsatte då ca 200 personer. Nu storsatsar Gjuteriet med ny teknik, miljö samt en offensiv framåtanda!