Förvaltningschef samhällsfastigheter

Förvaltningschef samhällsfastigheter

Utifrån våra kunders behov och genom ett ansvarsfullt fastighetsägande vill vi, Arvika Fastighets AB skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av samhällsfastigheter på en yta som uppgår till omkring 165.000 kvm i vår kommun. För att göra detta och ge förutsättningar för dagens och framtidens förskolor, skolor, vårdboenden och kontor behöver vi nu stärka vårt team med en ny Förvaltningschef! Är du rätt person för uppdraget, så ser vi fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Som förvaltningschef för samhällsfastigheter har du ett helhetsansvar avseende drift och skötsel av fastigheterna, vilket avser både teknisk drift, ekonomi (driftbudget och uppföljning) samt kontakter med hyresgäster, avtalsparter och myndigheter. Du leder, planerar och driver utveckling framåt, för att vi ska kunna fortsätta bedriva en verksamhet där våra fastigheter möter morgondagens krav från våra hyrsgäster. Vi ser också att du driver din avdelning och våra samhällsfastigheter utifrån ett konkurrensmässigt- och kostnadsdseffektivt perspektiv.

Till din hjälp i arbetet har du en enhetschef och tio fastighetsskötare som likt dig vill vara med och bidra till kommunens samhällsfastigheters framtid. I rollen har du även personalansvar för vår arbetsgrupp på idrottsplatsen Vik, som består av fem medarbetare. Förutom ditt personalansvar har du såklart ett stort fokus på säkerhet och bidrar till en väl fungerande arbetsmiljö där människor trivs och presterar.

Som Förvaltningschef tillhör du ledninigsgruppen och för en god verksamhetsdialog med de andra avdelninigarna, för att ni tillsammans ska driva AFABs utveckling framåt.

Om dig
För att trivas i rollen behöver du känna ett stort engagemang för ditt arbete och en stark vilja att vara med och påverka kommunens och bolagets framtid. Du är utvecklingsorienterad och tycker om att på ett strukturerat och metodiskt sätt ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ och har en förmåga att bygga professionella och långsiktiga relationer. Vi ser också att du har en god datavana och att du trivs i digitaliseringens utveckling.

Du har god erfarenhet av arbete i ledande positioner och du bedriver ett inspirerande och motiverande ledarskap för att få dina medarbetare att göra sitt allra bästa! Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och har några års erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning. Vidare behöver du ha kunskap inom hyresjuridik och förvaltningsekonomi samt en god förhandlingsvana.

Goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrit är ett krav samt att du har B-körkort.
Mer info
Område Arvika
Yrkesroll Fastighet, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvika Kommun är den näst största kommunen i Värmland med omkring 26 000 invånare. I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Närheten mellan människor ger trygghet och en balans i tillvaron - och det är också nära till dem som fattar besluten. Att leva och bo i Arvika kommun handlar om livskvalitet - om närhet, trygghet och harmoni.

Arvika Fastighets AB:s huvudsakliga uppgift är att äga och förvalta bostadshyreshus och fastigheter som tillhör kommunens förvaltning och verksamhet. Bolaget ska i allmännyttigt syfte främja bostadsförsörjningen i Arvika kommun och sköter även parkmark samt idrotts- och fritidsanläggningar.

Organisationen består idag av omkring 150 medarbetare.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66. Sista ansökningsdagen är den 14/4.