Redovisningsekonom till Hyrmaskiner i Värmland AB

Redovisningsekonom till Hyrmaskiner i Värmland AB

Hyrmaskiner i Värmland AB söker en redovisningsekonom till Arvika som huvudsakligen ska ansvara för löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra samt avstämningar och rapporter. Har du grundläggande kunskaper i redovisning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Sök tjänsten som redovisningsekonom till Hyrmaskiner i Arvika.

Om tjänsten
Som Redovisningsansvarig på Hyrmaskiner i Arvika har du ansvaret för de löpande ekonomiska arbetsuppgifterna inom hela bolaget. Du arbetar ensam på ekonomiavdelningen med stöd från VD, ägare, mentor samt stöd från nuvarande ekonomichef som kommer att arbeta delvis under sin föräldraledighet. Du har även nära samarbete med personal i butiken samt servicetekniker. Dina huvudsakliga ansvarsområden är den löpande bokföringen, leverantörs- och kundreskontra, kassarapporter, momsdeklarationer, fakturering, avstämningar samt rapporter till VD och ägare. Du kommer även att ansvara för lönekörning för de anställda inom bolaget vilket är 18 personer.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande bokföring
  • Enklare avstämningar
  • Rapporter
  • Lönehantering
Om dig
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper i redovisning. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, men är du en nyutexaminerad ekonom med bra driv och förmåga att arbeta självständigt kan du vara rätt person för tjänsten. Du är en prestigelös och positiv person som trivs med att arbeta i ett glatt team där du bidrar till god arbetsglädje. Vidare är du en person som gillar ett fritt arbete där du själv tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer olika deadlines. Du har tidigare arbetat med Microsoft office, framförallt excel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Hyrmaskiner i Värmland AB
Hyrmaskiner i Värmland AB startade sin verksamhet sommaren 2005 och är helt fristående från stora byggkoncerner. Hyrmaskiner servar hela Värmland med uthyrning av maskiner och utrustning och har depåer i Arvika och Karlstad samt återuthyrare i Sunne och Årjäng. För att möta kunder på bästa möjligt sätt har Hyrmaskiner även en butik i Arvika där man som kund kan komplettera sin utrustning med kvalitetsverktyg och tillbehör till den egna verktygslådan. Hyrmaskiner har även sin egen verkstad där tvätt och service av maskiner görs för att tillhandahålla fräscha och driftsäkra produkter. För mer information http://hyrmaskiner.eu/

Om anställningen
Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start juli/augusti. Uppdraget är ett föräldravikariat för nuvarande ekonomichef som kommer att pågå 1-1,5 år. Anställning direkt hos Hyrmaskiner kan också bli aktuellt.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Wiman via 0570-757 481, frida.wiman@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, ekonomiassistent, ekonomichef, Excel, Bokföring, Hyrmaskiner, Arvika

Sökord
Redovisningsekonom, ekonomiassistent, ekonomichef, Excel, Bokföring, Hyrmaskiner, Arvika
Mer info
Kontaktperson Frida Wiman
Telefon 0570-757 481
Område Arvika
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.